Meubelstoffering

Het stofferen van een zitmeubel is een prima oplossing, wanneer u waarde hecht aan uw vertrouwde meubelstuk, dat meestal van goede kwaliteit is. De romp van een zitmeubel kan in principe tientallen jaren mee.

Regelmatig is het wel noodzakelijk om de vulmaterialen (schuim) te vervangen of aan te vullen, soms moeten de singelbanden vervangen worden of moeten de veren gerepareerd worden, zodat optimaal zitcomfort gegarandeerd wordt.

Voor zowel klassieke als moderne meubels kan de bekleding en stoffering worden verzorgd, geheel op maat, naar wens met stof, leer of kunstleer. U kunt kiezen uit onze uitgebreide stalencollectie, of uit de steeds wisselende voorraad. Deze kunt u in onze showroom aan De Zuidmaten 14b komen bekijken, maar een deel van de collectie staat ook online in onze webshop op schuimrubbertotaal.nl.

Stoffen

Het online-aanbod van meubelstoffen in Schuimrubber Totaal bestaat uit meubelstoffen van merken als Keymer, Roig en Cenci. In onze showroom kunt u daarnaast ook meubelstoffen vinden van De Ploeg, Kvadrat, Switch, Buvetex, Clochard, Lancier, Mobus en Dux. Bekijk thuis op uw gemak wat wij u allemaal te bieden hebben en selecteer de stof waarmee u graag uw stoel wilt bekleden of bank wilt bekleden.
We garanderen u een product op maat en altijd een uitstekende kwaliteit.

Bij een groot deel van onze meubelstoffen kunt u bovendien bekijken hoe de stof eruit ziet op een zitmeubel. U kunt eenvoudigweg de stof kiezen en hem via de button ‘visualiseren’ in een afbeelding van een meubelstuk ‘klikken’. Ook kunt u hiermee combinaties van stoffen uitproberen, zodat u zelf uw unieke creatie kunt samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen: diverse soorten stoelen, banken, een bootinterieur, tuinmeubel en zelfs een bed.

Klik op het plaatje om te kijken hoe het ‘toepassen van stof op een meubel’ werkt:

bank-1

Webshop

Naast meubelstoffen kunt u op schuimrubbertotaal.nl ook andere producten vinden die nodig zijn voor de meubelstoffering.
Hiermee is het een ideale winkel voor de doe-het-zelver. U kunt er terecht voor:

  • Vele soorten schuimrubber: polyether, koudschuim, Pantera en traagschuim
  • Leerverf en -onderhoud: o.a. artikelen van Colorlock
  • Stoffeerbenodigdheden: gereedschap, singels en touw, vering, ritsen, siernagels, strips en knopen, etc.

Neemt u vooral contact met ons op, wanneer u meer informatie wilt over de vele mogelijkheden op het gebied van meubelstoffering. In overleg zal geprobeerd worden zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.