Meubelstoffering

Het stofferen van een zitmeubel is een prima oplossing, wanneer u waarde hecht aan uw vertrouwde meubelstuk, dat meestal van goede kwaliteit is. De romp van een zitmeubel kan in principe tientallen jaren mee.

Regelmatig is het wel noodzakelijk om de vulmaterialen (schuim) te vervangen of aan te vullen, soms moeten de singelbanden vervangen worden of moeten de veren gerepareerd worden, zodat optimaal zitcomfort gegarandeerd wordt.

Voor zowel klassieke als moderne meubels kan de bekleding en stoffering worden verzorgd, geheel op maat, naar wens met stof, leer of kunstleer. U kunt kiezen uit onze uitgebreide stalencollectie, of uit de steeds wisselende voorraad. Deze kunt u in onze ruime sfeervolle showroom komen bekijken.

Wilt u een indruk krijgen van hetgeen we al gemaakt hebben? Kijk dan in ons portfolio.

Stoffen

Wij werken met meubelstoffen van merken als Keymer, Roig en CenciDe Ploeg, Kvadrat, Switch, Buvetex, Clochard, Lancier, Mobus, Bernard ter Hofte en Dux. We garanderen u een product op maat en altijd een uitstekende kwaliteit.

Bij een groot deel van onze meubelstoffen kunt u bovendien bekijken hoe de stof eruit ziet op een zitmeubel. U kunt allereerst een stof selecteren. Via het trechtertje kunt u filteren op eigenschappen. Vervolgens kiest u een model zitmeubel en de stof wordt op het meubel geprojecteerd.

Klik op het plaatje om te kijken hoe het ‘toepassen van stof op een meubel’ werkt: