Meubelstoffering

Het stofferen van een zitmeubel is een prima oplossing, wanneer u waarde hecht aan uw vertrouwde meubelstuk, dat meestal van goede kwaliteit is. De romp van een zitmeubel kan in principe tientallen jaren mee.

Regelmatig is het wel noodzakelijk om de vulmaterialen (schuim) te vervangen of aan te vullen, soms moeten de singelbanden vervangen worden of moeten de veren gerepareerd worden, zodat optimaal zitcomfort gegarandeerd wordt.

Voor zowel klassieke als moderne meubels kan de bekleding en stoffering worden verzorgd, geheel op maat, naar wens met stof, leer of kunstleer. U kunt kiezen uit onze uitgebreide stalencollectie, of uit de steeds wisselende voorraad. Deze kunt u in onze ruime sfeervolle showroom komen bekijken.

Stoffen

Wij werken met meubelstoffen van merken als Keymer, Roig en CenciDe Ploeg, Kvadrat, Switch, Buvetex, Clochard, Lancier, Mobus en Dux. U kunt de stoffen ook bij ons aanschaffen als u zelf uw meubels wilt gaan bekleden. We garanderen u een product op maat en altijd een uitstekende kwaliteit.

Bij een groot deel van onze meubelstoffen kunt u bovendien bekijken hoe de stof eruit ziet op een zitmeubel. U kunt eenvoudigweg de stof kiezen en hem via de button ‘visualiseren’ in een afbeelding van een meubelstuk ‘klikken’. Ook kunt u hiermee combinaties van stoffen uitproberen, zodat u zelf uw unieke creatie kunt samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende afbeeldingen: diverse soorten stoelen, banken, een bootinterieur, tuinmeubel en zelfs een bed.

Klik op het plaatje om te kijken hoe het ‘toepassen van stof op een meubel’ werkt:

bank-1